Uitgelicht: On Air Media

Holland Creations House, On Air Media is een TV- en Film productiehuis, gevestigd in Hilversum. Wij produceren TV programma’s, documentaires, bedrijfsfilms, animaties, noem maar op. Alle faciliteiten hebben we in huis, van videomontage, audiostudio, redactie, productie, camera-equipment, noem maar op.

We zijn onder andere gespecialiseerd in het produceren van films over watersport en jachtbouw. Dit is een markt wij ons al jaren op richten. Zo doen wij al jaren de video promotie voor de St. Maarten Heineken Regatta, een grootschalig evenement waar watersporters vanuit de hele wereld op af komen. Wij hebben zojuist een 34-delige TV serie voor Veronica/ SBS geproduceerd over de heftigste zeilrace rond de wereld, de Volvo Ocean Race.

Vorig jaar zijn wij een samenwerking gestart voor de KRO TV jeugd serie, de Kameleon. Wij hebben de verschillende faciliteiten geleverd om de TV serie vanaf het water en vanuit de lucht in beeld te brengen. Daarnaast hebben wij de ‘Behind the Scenes’ film over de Kameleon geproduceerd.

Allemaal mooie projecten. Uiteraard richten wij ons ook op een bredere markt. Wij focussen ons heel erg op de redactionele voorbereiding van projecten waardoor wij in staat zijn films te produceren over een breed scala aan onderwerpen. Zo produceren wij onder andere uitlegvideo’s over bordspellen, films over coaching binnen bedrijven, de plastic soep om Nederland hier bewust van te maken en nog vele andere onderwerpen.

Met ons team van creatieve professionals maken we films waar we trots op zijn. Een mooi vak met vaak lange werkdagen. Wij zijn met Jan Jonker de samenwerking aangegaan om ons niet druk te hoeven maken over administratieve- en belasting gerelateerde zaken en dat werkt voor ons heel prettig.